PROFIL PROFIKNAK!

A MayTec rendszer pontosan olyan, mint a Lego. Mondhatni ez a felnőttek Legoja. Legfontosabb tulajdonsága a rugalmasság, szép magyar szóval flexibilitás. Nincs végleges kötés, rögzítés, minden oldható, átépíthető pillanatok alatt. A rendszerben számtalan profil, kötőelem és gépelem áll rendelkezésre, amikből bármi megépíthető, csak a fantázia, no meg az észszerűség szabhat határt.

Cégünk 2005 óta látja el a német MayTec profilrendszer kizárólagos magyarországi képviseletét. A MayTec hatalmas választékának járatos termékeit raktárról, azonnal szállítjuk vevőinknek. A 100%-os németországi raktárnak köszönhetően pedig bármelyik elemet egy héten belül vevőink rendelkezésére tudjuk bocsátani.

MayTec termékcsoportok:

Alumíniumprofil rendszer

Ez a legnagyobb rendszer a MayTec termékcsoportok közül. Ebben a csoportban találhatóak a profilok, gépelemek, kötőelemek…

 

Hajlított alumíniumprofilok

A hajlított profilokkal dinamikus formákat is építhetünk.

 

Alumíniumprofilok tisztatérhez

Ezek segítségével kialakíthatunk különböző szintű tisztatereket, illetve megépíthetjük azok berendezéseit.

 

ÚJDONSÁG!!!

Üveg-panel alumíniumprofil rendszer

Ezek a profilok lehetővé teszik azt, hogy üveg felületeket kapcsoljunk össze úgy, hogy az üvegtáblák utólag is könnyedén cserélhetők.

 

Csőszorító profil rendszer

Ezek a panelek lehetővé teszik, hogy egyszerre több csövet csatlakoztass. Legyen szó vezetékeket védő csövekről, vagy olyanokról, ami folyadékokat szállít. Kialakításának köszönhetően egyszerre több elemet is csatlakoztathatunk. Biztosan tart így nem kell félni a szivárgástól.

ÚJDONSÁG!!!

Csővázas építőrendszer

Csővázas rendszert ajánlunk, ha nem nagy a terhelés, és a feladat árérzékeny. Ekkor kiváltható az alumíniumprofil az acél csővázzal.

 

Teleszkóp profil rendszer

A MayTec teleszkóp max. négy különböző méretű profil összefűzésével épül fel. Ezek a 40×40, a 80×80, a 120×120 és a 160x160mm-es profilok.  A pontos és könnyű mozgást az állítható teflonbetétek biztosítják. A felépítésnek köszönhetően ezek a rendszerek rendkívül nagy teherbírással rendelkeznek.

 

Lineáris vezetékek

A moduláris rendszernek köszönhetően számtalan kialakítású lineáris vezeték építhető a MayTec rendszerből.

 

Szállítópályák

Szállítópályák kialakításának köszönhetően nagy terhelést is elbírnak. Bármilyen elemmel csatlakoztathatók. Ennek köszönhetően bármilyen szállítópálya és tartozékai megalkothatók.

Mozgójárda rendszer/ autóipar

Az autóipar részére fejlesztett mozgó járda sebességét a gyártósorral szinkronizálva a hatékonyság ugrásszerűen megnő.

 

Térelválasztó rendszer

Betölthet biztonsági, és/vagy esztétikai funkciót is.

 

Légmentesen zárt, pormentes kabinok/autófényező sorok

Az alakítható paneleknek köszönhetően bármilyen kabin megalkotható. Légmentesen zár, ezáltal por, és különböző mikroszennyeződések nem kerülhetnek be a térbe.

 

Kiegészítők szerelőasztalokhoz

speciális

 

Vontatható kocsi

speciális

 

Az egyes termékcsoportok pdf katalógusai több nyelven letölthetők : https://maytec.de/index.php?id=24 

A katalógusok angol és német nyelven elérhetők nyomtatott formában is, ezeket nálunk rendelhetik meg, és pár napon belül postázzuk.

Rendkívül népszerű a folyamatosan fejlesztett 3D tervezőprogram, ami 20 perc alatt letölthető, és bárki minimális időráfordítással megrajzolhatja az általa elképzelt szerkezetet.                                                                                              A program darablistát, árat és műhelyrajzot generál, ami a gyártáshoz is elegendő.

MayCAD 3D tervezőprogram

Ez az ingyenes 3D tervezőprogram nem csak tervezőknek való! Tervezési tapasztalat nélkül is rendkívül gyorsan átlátható.

Próbálja ki, tervezzen! Elkészült terve mellé a program darablistát, és gyártásra kész dokumentáció generál.
https://maytec.de/index.php?id=21

 

MayTUBE
ingyenes 3D tervezőprogram a csővázas rendszerhez
https://maytec.de/index.php?id=92